Sidevisninger i alt

søndag den 27. november 2016

Assing Kibæk Pensionistforening Præsenterer:
I morgen (den 28. nov.) kl. 14.00
det foregår i "Pyramiden på Sandfeldgaarden"
 
Finns Humørlegat har gjort det muligt at Videbæk Harmonikaklub kommer til Kibæk.

Assing-Kibæk Pensionistforening har i anledning af, at have fået tilkendt et økonomisk tilskud fra  Finns Humørlegat tidligere på året, engageret Videbæk Harmonikaklub den 28. november.

Videbæk Harmonikaklub kommer og underholder os med deres dejlige toner fra harmonikaen og deres liflige sange. Vi har til dette arrangement fået tilskud fra “Finns Humørlegat”, som vi er meget taknemlige for, og bruger dem til dette arrangement i november.

Videbæk Harmonikaklubs historie let fortalt

Videbæk harmonikaklub blev stiftet i vinteren 1985/86, i forbindelse med aftenskoleundervisning i Videbæk. Et par  af underviserne – Jørgen Sejr og Orla Andersen – var initiativtagene til oprettelse af klubben.
Harmonikaklubben holder til i lokaler på Ringkøbingvej 14. Der mødes medlemmerne og spiller sammen hver tirsdag aften fra kl. 19.00 til 21.15 i perioden fra august til begyndelsen af juni.
Medlemstallet har svinget meget siden starten. Fra ca. 8 til 35 medlemmer, det er dog ikke alle medlemmer som kommer med til Kibæk.

Repertoiret på 170 melodier er meget blandet og er valgt af klubbens egne medlemmer. Det spænder fra det meget enkle til det mere avancerede – fra spillemandsmusik til let klassisk.
Videbæk Harmonikaklub arrangerer Videbæk Harmonikatræf i St. Bededagsferien og der deltager både solister, orkestre og harmonikaklubber fra ind- og udland. Træffet er det største indendørs stævne i Danmark.
Videbæk harmonikaklub deltager i forskellige harmonikatræf i løbet af året og udover dette, tager harmonikaklubben også ud og spiller til forskellige arrangementer.
 
Oplev Videbæk Harmonikaklub via dette link: (Billede)
 
https://www.youtube.com/watch?v=ITXA1YVpa4k
 
Det bliver en hyggelig eftermiddag med dejlige harmonikatoner og sange dertil. Vi i bestyrelsen glæder os til, at byde vore medlemmer, Sandfeldgårdens beboer og andre interesserede velkommen til denne dejlige eftermiddag den 28. november kl. 14.00.
I pausen serveres der kaffe og brød, som er incl. i entreen.

Alle er velkomne.

onsdag den 2. november 2016

Næste arrangement: i Alhuset Kibæk.


 

den 11. november kl. 18.30

Fællesspisning

 

Mortensaften

Traditionen tro serveres der Mortens And, hyggelig samvær, og en omgang amerikansk lotteri,

efterfulgt af en god swing-om til de liflige toner fra Arnfred Hansen Keyboard.

pris kr. 175 (tillæg for "ikke" medlemmer kr. 25)


 

 
 

+


= igen en God aften i Alhuset.



PS. Tilmelding nødvendig.

Telf. 9719 12 70

senest 8 nov.